Spin

Spin är individuell konditionsträning på cykel, inomhus i grupp.

Spin distans

Här har du möjlighet att träna din kondition precis så mycket som du önskar. Det gör du utifrån din egen träningsnivå eller dagsform. Riktigt, riktigt tufft om du så vill, eller lättsamt och mindre svettigt. Du sätter själv nivån med hjälp av ledarens guidning i ansträngning och belastning. Du får energi från ledaren och musiken, samtidigt som du tränar utifrån din egen förmåga. Ledaren ger förutsättningarna, du bestämmer.

Ledaren ger dig information om rätt teknik och guidar dig genom passet så du vet när du kan ta det lite lugnare och när det är läge för utmaningar i teknik eller ansträngning.

Om ingen tid anges är passet 55 minuter.
Rekommenderad längd: 150 cm.

Våra cyklar är utrustade med SPD-pedaler.

Spin soft

För dig som vill träna lite lugnare finns Spin soft. Perfekt som återhämtningspass efter en tuff träningsperiod, för att komma igång efter uppehåll eller om du är helt ny på Spin.

Spin puls

Med hjälp av pulsklocka följer du din egen ansträngningsgrad. Ett stimulerande pass där du får direkt feedback på träningen. Upplägget på passen följer Spin.

Spin intervall

Spinning i intervallform där tuffare arbete varieras med återhämtningar. Syftet med intervallupplägget är att träna och öka den aeroba kapaciteten, konditionen. I Spin intervall kan du utmana dig extra mycket och känna kicken som en tuffare ansträngning ger. Intervallpassen finns i fyra varianter: Långa, Korta, Pyramid och Norska.

Spin Giro 4

Limited Edition

Försäsongspass i fyra delar för cyklister. Giro 4 är ett oerhört tufft och cykelnördigt spinningpass. Giro 4 är uppdelat i fyra perioder och pågår i 24 veckor. Passet riktar sig till cyklister och mycket rutinerade spinnare. Var med från början, att hoppa på i period 3 eller 4 blir tufft.

Spin spurt

Limited Edition 2016

Det bästa från spinningens distans- och intervallpass. Spurt är spinningpasset som börjar med en distansdel och avslutas med intervaller. Utmärkande för passet är musikkänsla, variation och träningsglädje. Spurt passar dig som gillar när det händer mycket under spinningpasset.