Seniorklubben

Är soft-passen lite för tuffa? Längtar du efter att träna med andra äldre seniorer? Är gemenskapen lika viktig som träningen? Då är Seniorklubben något för dig!

seniorklubben-470

Seniorklubben

Träningen i Seniorklubben är mjukare än soft och helt anpassad för dig som är äldre senior. Aktiviteterna är allsidiga och går lätt att anpassa efter din förmåga. 

Alla är välkomna i Seniorklubben, oavsett träningsbakgrund. Hitta likasinnade och njut av den mysiga klubbkänslan. Träningen kommer på köpet. Helt plötsligt kommer du känna att det är lite mindre flåsigt att ta morgonpromenaden, lite enklare att knyta skorna och lättare att lyfta matkassen. Välkommen in i klubben!

Det finns två olika typer av pass i Seniorklubben:

Jympa 
Övningarna görs till musik och var och en tränar vid en stol, stående och sittande. Under ett avsnitt använder vi redskap för extra styrketräning, smidighet, balans och styrka.

Cirkel
Vi tränar i en cirkel på 10 olika stationer. Övningarna är allsidiga och funktionella där fokus ligger på muskler och styrka, men också balans.

Det är drop-in till passen och du behöver inte boka i förväg eller binda upp dig på något. Kom när det passar dig.

Är du redan medlem i Friskis och har ett aktivt träningskort gäller det som vanligt. Annars kan du köpa vårt kort Träna alltid till pensionärspris eller ett klippkort på 10 gånger för 300 kr plus medlemskap 100 kr. Du köper ditt kort eller anmäler autogiro i receptionen.

Gå till prislistan »