Kostnadsfri konsultation

Vill du veta mer? Boka en kostnadsfri konsultation där du får möjlighet att ställa frågor, prata målsättning och se vilka möjligheter som finns.

Priser

PT

3 timmar: 575 kr/tim
5 timmar:
525 kr/tim
10 timmar:
475 kr/tim
20 timmar: 450 kr/tim

PT Duo

3 timmar: 875 kr/tim
5 timmar: 
800 kr/tim
10 timmar: 
725 kr/tim
20 timmar: 675 kr/tim 

Funktionellt rörlighetstest: 400 kr

PT-timmar är giltiga i två år. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan.

Bokning

Kontakta oss via 
pt@orebro.friskissvettis.se

Personlig tränare

Ibland behövs det där lilla extra. För att komma igång, hitta formen inför ett lopp eller helt enkelt bara få ny inspiration och utvecklas i sin träning. Ett bra sätt är att ta hjälp av en personlig tränare.

Friskis&Svettis PT är inspirerande och duktiga på träning. De guidar, peppar och coachar dig till att nå dina träningsmål. Din PT utgår alltid från din nuvarande livsstil och hälsa och är helt individuell.

Förutom den speciella Friskis&Svettis-känslan i bemötande, säkerställs kvaliteten genom den egna utbildningsorganisationen. Alla personliga tränare har gått F&S grundutbildning, minst påbyggnadsutbildningen gym/individuell träning samt en PT-utbildning.

Träningen

Träningsprogrammet utgår i första hand från Friskis&Svettis breda utbud, som exempelvis gymträning, spinning, jympa och yoga. Men det kan självklart även innehålla andra aktiviteter. Du bestämmer, med råd och tips från din PT, vilken träning som ska ingå.

Funktionellt rörlighetstest
Friskis&Svettis PT är också utbildade att göra FRT, funktionellt rörlighetstest. Det är ett test där ni går igenom ett antal grundrörelser och kartlägger vart du befinner dig när det gäller balans, rörlighet och koordination. Ett utmärkt verktyg för att upptäcka svagheter och rörelsebegränsningar som man sedan har möjlighet att förbättra genom att få hjälp med sin träning.

Tillsammans med F&S PT kan du:

  • planera din träning med kort- och långsiktiga mål
  • förbereda dig inför dina utmaningar – oavsett om det är att genomföra en Svensk klassiker, gå ner i vikt, börja träna eller orka leka med barnbarnen
  • motivera dig, peppa och träna på gymmet, och få tips och hjälp med annan typ av träning
  • få träningsprogram på gymmet utifrån dina behov
  • få kostråd

F&S Örebros personliga tränare

sumith-pt
Sumith Bodhinayake 
Licensierad Personlig tränare, utbildad Individuell tränare, TRX-tränare samt kettelbellsinstruktör steg 1, 3D Funktion tankeprocess – fot & knä

– Jag brinner för träning och vill hjälpa dig att utvecklas till nästa nivå. Med energi, push och pepp vill jag hjälpa dig att nå dina mål och samtidigt ha roligt och hitta träningsglädjen. Jag har stor erfarenhet som tränare med olika träningsredskap och träningsmetoder. Har tidigare spelat rugby i bland annat ÖUIF. Mitt motto är att våga, vilja och förändra.


anton-pt
Anton Thidé 
Licensierad Personlig tränare och utbildad Individuell tränare

– Jag är en teknikintresserad projektledare från byggbranschen som brinner för hälsa och träning. I mina ungdomsår sysslade jag med mycket med lagsport, främst fotboll och handboll. Som PT arbetar jag utifrån dina förutsättningar för att göra träningen utvecklande, utmanande och framförallt rolig. rickard_pt

Rickard Wilander
Licensierad Eleiko Personlig tränare, utbildad Individuell tränare/gyminstruktör, Strength Coach level 1, Kettlebell level 1, Styrkelyftutbildad


– Olika träningsformer stärker både invändigt och utvändigt. Jag brinner för att hjälpa, motivera och vägleda andra att nå sina mål. Ofta är inte ensam starkast, utan tillsammans kan vi bli ett vinnande team. Jag har varit aktiv både som fotbolls- och golftränare för unga och har alltid haft intresse för någon sport. Jag har fastnat för gymmet eftersom man där kan uppnå sina mål med hjälp av rätt vägledning.

robin_pt

Robin Askerblom
Friskis&Svettis Individuell tränare, Eleiko personal trainer, Eleiko Kettlebell fitness, Svensk Diplomerad Massör, Eleiko weightlifting, mångårig erfarenhet av styrketräning, kampsport och Crossfit.


– Träning, kost, återhämtning, rutiner samt glädje är fem grundpelare för att uppnå hållbara resultat, ha en balans i vardagen och för att kunna upprätthålla detta livet ut. Jag bidrar med verktygen genom min erfarenhet och kombinerat med din vilja, disciplin samt målsättning optimerar vi dina resultat för att nå dina mål och bortom dem.

Kostnadsfri konsultation

Vill du veta mer? Boka en kostnadsfri konsultation där du får möjlighet att ställa frågor, prata målsättning och se vilka möjligheter som finns.

Pris

3 timmar: 575 kr/timmen
5 timmar:
525 kr/timmen
10 timmar:
475 kr/timmen
20 timmar: 425 kr/timmen
Funktionellt rörlighetstest: 400 kr

​PT-timmar är giltiga i två år. Avbokning ska ske senast 24 timmar innan.

Bokning

Kontakta oss via pt@orebro.friskissvettis.se