Limited Edition

Limited Edition är variationer och kombinationer av befintliga pass. De finns under en begränsad tid för att ge dig nytändning och inspiration i din träning.

LimEd2017

Seniorklubben

Träning för dig som är äldre senior och som vill öva upp din styrka, balans och smidighet. Samtidigt som du har trevligt med andra. Alla är välkomna i Seniorklubben, oavsett träningsbakgrund. Hitta likasinnade och njut av den mysiga klubbkänslan. Träningen kommer på köpet. Det finns två olika typer av pass i Seniorklubben. i Jympa görs övningarna till musik och var och en tränar vid en stol, stående och sittande. Under ett avsnitt använder vi redskap för extra styrketräning, smidighet, balans och styrka. I Cirkel tränar vi i en cirkel på 10 olika stationer. Övningarna är allsidiga och funktionella där fokus ligger på muskler och styrka, men också balans. Det är drop-in till passen, ingen bokning behövs alltså innan.

Cirkelgym Go

Med fullt ös och glimten i ögat är Cirkelgym Go rejäl träning utan krusiduller. Passet körs ett varv i två cirklar. En med tunga, långsamma styrkeövningar i maskiner. En med konditionsövningar i högt tempo utan redskap. Gruppen delas in i två team som taggar varandra till max. Rak och skön träning med extra allt. Let´s go!

 

Cirkelfys soft

Cirkelfys är ett instruktivt och funktionellt pass där du tränar i olika stationer placerade i cirkel. En del stationer är med redskap och en del utan. Ledaren går igenom alla övningar innan passet och hjälper sedan till under träningen. Du kan själv välja hur belastande träning du vill ha. Samtidigt som du har möjlighet att vara med i en energifull gruppkänsla.

IW/Spurt

På IW/spurt blandar vi distanspassens sköna koppling till musiken med intervallpassets utmanande driv och flås. Första halvan av passet körs i distanskaraktär och efter en tydlig övergång växlar passet till intervaller. Ungefär som du kanske brukar lägga upp en skön löprunda. Bara att haka på, vi spurtar hela vägen in i mål!