Årsmöte / verksamhetsberättelseÅrsmöte / protokollVerksamhetsplanStadgar


Styrelsen

micke-190

Mikael Hagstöm, ordförande

Jag gillar verkligen att få träning i världsklass samtidigt som känslan på våra lokaler är väldigt familjär. Proffsigt och kravlöst på samma gång. Med drygt elva år i styrelsen är jag gamlingen i gården. Det har varit spännande att få vara med i den fantastiska utvecklig som skett de senaste tio åren. Jympa och dans är två favoriter där jag själv är aktiv ledare. Jag varierar gärna träningen med skivstång och cirkelfys. Till styrelsearbetet tillför jag, förutom kunskap inom IT och kommunikation, engagemang för idealitet och inkludering.

kerstin-190

Kerstin Svensson, kassör

Det jag gillar bäst med Friskis&Svettis är rörelseglädjen, det ideella engagemanget och att det är för alla. Jag har tränat med Friskis&Svettis sedan gymnasietiden och i Örebro sedan början av 90-talet. På förra årsmötet valdes jag in i styrelsen. Jag gillar alla typer av gruppträning men jympa, cirkelgym och cirkelfys är det jag går på mest. I styrelsearbetet vill jag bidra till en fortsatt god utveckling av föreningen och med mina kunskaper i ekonomi och om ideella organisationer.

jenny-190

Jenny Holmén, ledamot

Jag gillar stämningen på Friskis och blir glad av att träna ihop med andra – gruppträning är min grej! Jag var trivselvärd i drygt 3år på tegelbruket och sitter nu i styrelsen sedan två år. Temapass och kombinationspass tycker jag är superkul. Cirkelgym, spinning eller core toppar annars just nu. Att vara med att bidra till att vår förening fortsätter att utvecklas är min drivkraft. Jag bidrar mer på en övergripande nivå och kan lite om mycket.

andreas-190

Andreas Geschwind-Widegren, ledamot

Jag har valt Friskis som förening för att det står för goda värderingar, har ett stort utbud av träning, fina lokaler och trevliga medlemmar. Jag har tränat på Friskis under lång tid i perioder innan jag valde att engagera mig som funktionär. Först som styrelseledamot i ett år och väldigt nyligen också som individuell tränare. Jag gillar att variera träningen med gym, gruppträning som skivstång och spinning. Mitt engagemang i styrelsen gör jag för att bidra till utveckling av föreningen. Träning och föreningsliv har jag alltid varit delaktig i. Styrelsen och Friskis arbete med att skapa lustfylld och lättillgänglig träning för rörelse och friskhet är viktigt och med mitt engagemang bidrar jag till att föreningen fortsätter med det.

malin-190

Malin Landegren, ledamot

Jag väljer Friskis om och om igen för att vi levererar både den bästa träningen och den bästa stämningen – alltid! Jag har varit och ledare sedan 2010, mest inom cirkelgym och går nu in på mitt andra år i styrelsen – två otroligt roliga uppdrag. Själv tränar jag gärna cirkelgym, medeljympa eller kör ett tungt pass i gymmet. Skivstången är min vän. I styrelsen bidrar jag bland annat med ett stort nätverk inom kommunikation samt kunskap om informationsflöden. Jag håller hårt i Friskis grundläggande värderingar – så många som möjligt ska kunna hitta sin plats hos oss.

bild-saknas-styrelsen

Angelica Byström, ledamot

Friskis är så välkomnande. Det finns så mycket träning att välja på med proffsiga ledare och funktionärer. Det är helt enkelt ett självskrivet träningsalternativ i Örebro! Jag har själv tränat på Friskis i 10 år och är spinningledare sedan 2 år tillbaka. Förutom spinning är Cirkelgym X en favorit och ett bra komplement. Min senaste träningskärlek är yoga. Förutom att bidra med min erfarenhet inom HR, vill jag bidra till att ge mod att träna, hur man än är och ser ut på in- och utsida. Jag vill bidra till att fler ska se att rolig och proffsig träning ger så mycket livskvalitet i livets upp- och nedgångar. En träning där alla är välkomna och känner sig välkomna.

 

bild-saknas-styrelsen

Peter Sundin, ledamot

Presentation kommer.