Viktiga datum

 

Individuell tränare gym
Infokväll
3 maj kl. 18.00 på Kvarnen.
Uttagning 
13 maj kl. 11 på Kvarnen.

Gruppträningsledare
Infokväll

17 maj kl. 18.00 på Kvarnen
Uttagning del 1
Intervju + takttest (där det krävs)
22 maj kl. 18.00 på Kvarnen
Uttagning del 2
Praktisk uttagning
3 juni kl. 11.00 på Kvarnen 

Bli funktionär

Drömmer du om att få välja musiken och rörelserna till passet? Att få lära andra det du kan på gymmet? Eller om att möta, guida och hjälpa de som besöker oss?

Kul att du är intresserad!
Som funktionär på Friskis&Svettis vill du göra något mer. Du vill ta ut svängarna. Du nöjer dig inte med lagom. Du vill lite mer. Du gillar att göra det oväntade. Du vill ha lust, du vill ha kul. Du vill beröra och inspirera. Du har glimten i ögat.

Nyfiken på om det passar dig? Kom på någon av våra informationskvällar. Eller prata direkt med en funktionär. Viktiga datum hittar du till vänster på denna sida.

Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. De vanligaste funktionärsuppdragen hos oss är värd, gruppträningsledare eller individuell tränare i gymmet. Utbildning, gemenskap och träningsmöjlighet är något du får i gengäld, läs mer i vår Funktionärspolicy.

Vill att du känner till vår verksamhet väl genom att vara aktiv medlem och besöker oss regelbundet. Därför har vi satt som krav om medlemskap minst 6 månader. (Det måste inte vara i Örebroföreningen utan kan likväl vara i annan Friskis förening i landet)