Vi söker personal till receptionen

17 oktober 2017
reception

Friskis&Svettis Örebro är en av 159 föreningar, i en idéburen, ideell organisation med snart 40 års erfarenhet av träning. I hela organisationen finns över 
548 000 medlemmar och ca 17 000 ideellt engagerade funktionärer. I F&S Örebro är vi drygt 18 500 medlemmar och 380 funktionärer. Vi är idag 14 anställda. Nu behöver vi bli fler…

Vill du axla denna härliga och ansvarsfulla roll? Du som receptionist ska vara med och bidra till den positiva upplevelsen som vi önskar alla som besöker oss på Friskis&Svettis Örebro.

Du är en kreativ servicehjälte som tillsammans med de ideella värdarna sätter våra medlemmar i fokus, med stor glädje och energi. Du tycker om att synas, vågar fråga och tar egna initiativ. Arbetet kräver stor flexibilitet och god förmåga att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Arbetsbelastningen är ojämn från glödhet till sval. Att vara kreativ och kunna hantera stressiga situationer när de uppstår är därför bra egenskaper.

   
       Du ska…

 • Arbeta i receptionen, med att vägleda våra medlemmar in i verksamheten
 • Sälja medlemskort, träningskort och varor till våra medlemmar
 • Vara en kontaktperson för våra betydelsefulla receptions-, gym och trivselvärdar som utgör grunden för medlemsmötet på våra anläggningar
 • Städa, hålla det fräscht/snyggt och välorganiserat på hela anläggningen
 • Bidra till att helhetsintrycket av Friskis&Svettis Örebro blir det bästa

   

  Du är..

 • Teamspelare med god samarbetsförmåga
 • Ansvarsfull och flexibel
 • Datakunnig och med god kännedom om Officepaketet inkl. Outlook
 • Positiv och har en ”allt är möjligt” attityd
 • En person med stort tålamod
 • Pedagogisk då det ingår i tjänsten att utbilda receptionsvärdar
 • En person med stort sinne för ordning och reda

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser det som meriterande med erfarenhet som receptionsvärd i Friskis&Svettis Örebro eller annan Friskis&Svettis förening. I övrigt ser vi klassiska serviceyrken som meriterande. Vi antar att du idag är en aktiv medlem i Friskis&Svettis och känner till vår verksamhet.


Arbetstider och omfattning
Vi söker ett vikariat på 1 år med sannolik möjlighet för förlängning. Tillträde snarast. Omfattning är 75-100%. Du kommer att arbeta varierande tider som följer våra anläggningars öppettider vilket innebär tidiga morgnar, dagtid, kvällar och minst varannan helg.


Ersättning
Månadslön enligt avtal. Vi är anslutna till Arbetsgivaralliansen.

Sista ansökningsdag är den 27 oktober
Vi läser ansökningarna löpande och kan tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan redan idag! Endast ansökan via epost, med personligt brev och cv skickas till receptionschef Håkan Lindahl, hakan@orebro.friskissvettis.se.

 
Frågor angående tjänsten besvaras av Håkan Lindahl
Telefon: 019-205797

soft-puff

Variera din träning med Soft

Vecka 43 uppmärksammar vi våra soft-pass, informerar om fördelarna med Soft och varför du borde testa redan idag. Håll utkik!

2014_036

Vi söker en receptionist

Vi söker en ny stjärna till vårt gäng. Känner du att du skulle passa som vår nya receptionist? Välkommen med din ansökan senast 27/10.

Läs mer »
PT2-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »