Vi söker fler härliga värdar

06 september 2017
vard470
En ny termin är igång och det är dags för rekrytering av värdar. Har du ett smittsamt leende? Vill du inspirera och ge det lilla extra? Engagera dig i en förening som andas träningsglädje? Då kan det här vara något för dig. Välkommen på infokväll!

Som funktionär engagerar du dig ideellt i föreningen och är med och bidrar till den positiva träningsupplevelsen vi önskar alla våra medlemmar. Tillbaka får du utbildning, gemenskap och träningsmöjligheter. Och ett riktigt roligt uppdrag såklart! Just nu söker vi nya personer till Friskisfamiljen så tveka inte att komma på vår infokväll. För dig som vill värda innebär det 1 pass i veckan under cirka 2-3 timmar per tillfälle. Under infokvällen får du en närmare presentation av uppdraget och har möjlighet att ställa frågor. Du som är intresserad av uppdraget som individuell tränare i gymmet, håll utkik i november för mer information.

Just nu har vi extra stort behov av receptionsvärdar, trivselvärdar, barnvärdar och gymvärdar. Läs mer om uppdraget som värd »

Varmt välkommen på följande datum:

Infokväll - Värd

26 september klockan 19 på Kvarnen

Känner du att du redan vet tillräckligt mycket om uppdraget som värd går det även bra att komma direkt till värduttagningen den 8 oktober klockan 14.00 på Kvarnen. Vi ses!
soft-puff

Variera din träning med Soft

Vecka 43 uppmärksammar vi våra soft-pass, informerar om fördelarna med Soft och varför du borde testa redan idag. Håll utkik!

2014_036

Vi söker en receptionist

Vi söker en ny stjärna till vårt gäng. Känner du att du skulle passa som vår nya receptionist? Välkommen med din ansökan senast 27/10.

Läs mer »
PT2-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »