Nu finns vi på Spotify

12 juli 2017

spotify2

Du har väl inte missat att vi finns på Spotify? Jodå, Friskis&Svettis Örebro har sitt alldeles egna konto. Här kan ledarna dela med sig av sina peppande låtlistor. Se till att följa för den bästa träningsmusiken.

Visst kan musiken vara helt avgörande för att du ska känna energi genom hela träningspasset. Vi får ofta frågor om musiken som spelas på passen. Kanske hör du en bra låt som ger dig extra pump i armhävningarna men inte vet vilken det är. Då kan du lätt söka upp låten på friskissvettisorebro, förutsatt att ledaren till passet delat med sig av sin låtlista. Listorna ligger sorterade efter pass, ledarens namn och termin för att du lätt ska hitta låten du söker. Letar du inte efter en speciell låt kan du om inte annat hitta färdiga spellistor till träningspasset när du tröttnat på någon av dina egna. För att inte missa ny musik är det såklart enklast om du följer. Let the music play! 

Gå till Spotify för Friskis&Svettis Örebro»

Problem med att hitta kontot?
Skriv in spotify:user:friskissvettisorebro i sökfältet på Spotify så hamnar du rätt.
SG-Running-190 

Small Group
Löpning

En kurs för dig som är igång med regelbunden löpning och som vill bli starkare, snabbare och mer effektiv. Start 31 augusti.

Läs mer »
borja-trana-190

Anmäl dig till Börja-träna-kursen

Den 11 september startar Börja-träna-kursen. Kom igång och testa något nytt! Du anmäler dig till kursen i någon av våra receptioner.

Läs mer »
pride-190

Fira kärleken
med oss

Precis som förra året firar Friskis kärleken i årets Pride-parad. Kom och sväng loss med oss i regnbågens alla färger 26 augusti.

Läs mer »