Nu finns vi på Spotify

12 juli 2017

spotify2

Du har väl inte missat att vi finns på Spotify? Jodå, Friskis&Svettis Örebro har sitt alldeles egna konto. Här kan ledarna dela med sig av sina peppande låtlistor. Se till att följa för den bästa träningsmusiken.

Visst kan musiken vara helt avgörande för att du ska känna energi genom hela träningspasset. Vi får ofta frågor om musiken som spelas på passen. Kanske hör du en bra låt som ger dig extra pump i armhävningarna men inte vet vilken det är. Då kan du lätt söka upp låten på friskissvettisorebro, förutsatt att ledaren till passet delat med sig av sin låtlista. Listorna ligger sorterade efter pass, ledarens namn och termin för att du lätt ska hitta låten du söker. Letar du inte efter en speciell låt kan du om inte annat hitta färdiga spellistor till träningspasset när du tröttnat på någon av dina egna. För att inte missa ny musik är det såklart enklast om du följer. Let the music play! 

Gå till Spotify för Friskis&Svettis Örebro»

Problem med att hitta kontot?
Skriv in spotify:user:friskissvettisorebro i sökfältet på Spotify så hamnar du rätt.
plusmedlem-190

Tjena, går du
hit ofta eller?

Bli Plusmedlem! Hjälp oss att städa gymmet två timmar i veckan. Som tack får du fri tillgång till hela vårt träningsutbud.

Läs mer »
PT-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »
spinofhope_18-190

Anmäl dig till årets Spin of Hope

Den 17 mars är det dags för spinningmaraton! Vi trampar i 12 timmar till förmån för Barncancer-fonden. Anmäl dig redan idag.

Läs mer »