Nu finns vi på Spotify

12 juli 2017

spotify2

Du har väl inte missat att vi finns på Spotify? Jodå, Friskis&Svettis Örebro har sitt alldeles egna konto. Här kan ledarna dela med sig av sina peppande låtlistor. Se till att följa för den bästa träningsmusiken.

Visst kan musiken vara helt avgörande för att du ska känna energi genom hela träningspasset. Vi får ofta frågor om musiken som spelas på passen. Kanske hör du en bra låt som ger dig extra pump i armhävningarna men inte vet vilken det är. Då kan du lätt söka upp låten på friskissvettisorebro, förutsatt att ledaren till passet delat med sig av sin låtlista. Listorna ligger sorterade efter pass, ledarens namn och termin för att du lätt ska hitta låten du söker. Letar du inte efter en speciell låt kan du om inte annat hitta färdiga spellistor till träningspasset när du tröttnat på någon av dina egna. För att inte missa ny musik är det såklart enklast om du följer. Let the music play! 

Gå till Spotify för Friskis&Svettis Örebro»

Problem med att hitta kontot?
Skriv in spotify:user:friskissvettisorebro i sökfältet på Spotify så hamnar du rätt.
Nyheter-190

I januari landar 3 nya pass i utbudet

Dans flow, Step explode och dans crescendo. Alla är helt nya pass som vi introducerar i utbudet i januari. Nedräkningen har börjat!

Läs mer »
vårschema-190

Spana in hur schemat ser ut i vår

I vår är utbudet stort och du kan välja och vraka på över 170 pass i veckan. Vi bjuder även på några härliga dansnyheter. 

Läs mer »
gym-190

Arbeta med gym- och lokalservice

Nu har du chansen att jobba tillsammans med ett härligt gäng! Välkommen att söka tjänsten Gym- och lokalservice på 100 %

Läs mer »