Äntligen uteträning

06 april 2018


Ut och njut! Vecka 16 drar uteträningen igång med fem pass i veckan. All vår uteträning är gratis så bjud gärna med dina vänner och bekanta.

Måndag  17.30  Löpning cross  Karlslund 
Onsdag  17.30  Löpning kvalitet - intervaller  Karlslund 
  17.30  Löpning cross  Lillåns skola
(vändplanen vid matsalen)
Torsdag  17.30  Löpning cross  Karlslund 
Lördag  10.00  Löpning cross x-tra 75 min  Karlslund 


Löpning cross

Tänk dig en löptur där du då och då stannar till för att göra några armhävningar mot en parkbänk eller upphopp på en sten. Det är Löpning cross.

Det här passet är rättfram uteträning, full av variation. Du varvar mellan att springa en bit och stanna för att göra övningar med den egna kroppen som belastning - ofta pulshöjande och med fokus på styrka.

Löpning cross passar dig som har varit ute och kutat lite förut och som vill ha ett allt-i-ett-pass, du tränar både din kondition och styrka. Tränings- och gemenskapskänslan är hög. Kuta till styrkestationen med Löpning Cross!

Cross körs på flera underlag; asfalt, grus, gräs och skogsstig. Vi börjar och slutar på samma ställe, så det funkar bra att lämna vattenflaska, överdragströja och liknande där.


Löpning kvalitet – intervaller

Att träna löpning är ju bara att springa. Absolut, men när du väl synar löpningen i sömmarna finns det så mycket mer att upptäcka. På Löpning kvalitet får du utmana teknik, snabbhet, explosivitet och löparstyrka i olika övningar. 

Löpning kvalitet passar dig som har sprungit lite förut. Konditionsträningen och teknik är i fokus. Belastning och tempo varierar genom passet. Ny kunskap om din löpning får du av bara farten. Häng på för en ny löparupplevelse. Ditt löpsteg förtjänar högsta kvalitet!
 
tranare-190  

Vi söker tränare
till gymmet

Vi växer och vill bli fler! Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för träning och människor och vill engagera dig som tränare.

Läs mer »
ute190   

Nu startar
uteträningen

Ut och njut! Vecka 16 drar uteträningen igång med fem pass i veckan. All vår uteträning är gratis så bjud gärna med en vän.

Läs mer »
Fasad-190

Vi öppnar en
fjärde anläggning

Nu är det klart! I höst slår vi upp portarna till vår fjärde anläggning i Örebro. Den nya lokalen ligger på Adolfsbergsvägen.

Läs mer »