Starta terminen med Börja-träna kursen

04 januari 2018

FS2018_019-470
Den 30 januari startar Börja träna-kursen. En kurs för dig som vill komma igång med regelbunden träning. Du får gärna vara ovan och otränad. Kanske har du inte tränat på ett tag, eller kanske aldrig tränat. Det spelar ingen roll. På den här kursen är du välkommen precis som du är. Du deltar utifrån dina egna förutsättningar och behov. Kursen kommer ge dig inspiration, kunskap, kontinuitet och gemenskap.

Tio roliga veckor

Börja träna-kursen innebär gemensam träning i 10 veckor. Din högsta prioritet bör vara att genomföra kursen i sin helhet med alla ingående delar och köra alla träningspass, så långt det är möjligt. 

Vår högsta prioritet är att ge dig positiva och roliga träningsupplevelser med olika innehåll och inriktning. Tillsammans i gruppen tränar vi oss igenom utvalda pass, anpassade i nivå och innehåll för att ge dig en bra start och uppbyggnadsträning.

Vi kommer peppa, guida, inspirera och lära dig allt du behöver veta om träning. Målsättningen är att du efter kursen fortsätter med din träning.

Schema
Se upplägget för kursen här »

Trettio träningskompisar

Gruppen består av ungefär 30 deltagare. Vi träffas gemensamt 1-2 gånger i veckan och tränar ihop. Varje pass pågår i ca 60 minuter. Vi kommer träna olika typer av träning och berätta om teknik, redskap o.s.v.

Träningspassen leds av erfarna ledare och instruktörer från Friskis&Svettis. Börja träna-kursen har även någon ansvarig som finns med på alla träningspass.

Egna pass

Förutom de pass vi tränar tillsammans så kommer du också träna på egen hand, hemma eller hos oss på Friskis&Svettis. Vi kommer att tipsa och guida dig till vad du kan göra.  

Kläder du trivs i

Du behöver en omgång träningskläder och inneskor. Se till att du trivs i dem. Det är viktigt för lusten att träna. Tänk funktion. Kläderna ska sitta skönt och fungera att svettas i. Är du osäker på kläder och skor, fråga gärna oss för tips. 


Pris, anmälan och kursstart

Kursen kostar 1500 kr (+ medlemskap 100 kr). Under kursperioden har du tillgång till all vår träning. Du är välkommen att anmäla dig i någon av våra receptioner från och med den 8 januari. Betalning sker i samband med att du bokar in dig. Kursen startar sedan den 30 januari kl. 16.30 på Kvarnen. Hoppas att vi ses!

ung_i_gymmet-190_2

Nytt för i år:
Ung i gymmet

För dig som är 15 år eller yngre finns nu Ung i gymmet, en gruppintroduktion som ger dig en förberedande start på gymmet.

Läs mer »
FS-kampanj2018-190

Du är Friskis&Svettis

Friskis består av 548 637 individer. Alla med sin egen unika personlighet och drivkraft. Tillsammans är vi Friskis&Svettis.

Läs mer »
FS2018_021-190

Inspireras till en
ny träningsrutin

Den 30/1 startar Börja-träna kursen för dig som vill komma igång med regelbunden träning. Anmälan öppnar 8/1. Välkommen!

Läs mer »