Spin of Hope 2018

18 januari 2018
spinofhope_18-470
Succén är tillbaka även detta år! Lördag den 17 mars är det återigen dags för Spin of Hope – ett spinningmaraton där vi trampar till förmån för Barncancerfonden.

Så går det till

Eventet går ut på att hålla igång en spinningcykel i 12 timmar under ledning av våra spinningledare. Dagen är uppdelad på 12 entimmes-pass från kl. 07.00-19.00. Du deltar med ett lag eller ensam och du kör allt ifrån 1 timme till 12 timmar beroende på hur många ni är i laget.

Lag

Bilda ditt lag som består av mellan 1-12 personer. Laget kan komma från t.ex. klubben, kompisgänget eller jobbarkompisarna. Ni bestämmer själva vem som kör vilken tid och hur länge. Man behöver inte vara medlem i Friskis&Svettis för att delta.

Anmälan

Anmäl ditt lag genom Spin of Hopes hemsida. Anmälningsavgiften är 1500 kronor per lag och betalas in direkt till Barncancerfonden. Vi hoppas att kunna fylla våra spinningcyklar i ett rasande tempo så ett tips är att du anmäler ditt lag så fort som möjligt.

Gå till anmälan »

Drop-in

Givetvis behöver du inte vara med i ett lag för att delta och medverka till insamlingen, det finns platser där du kan anmäla dig för en timme eller flera. Du anmäler dig i någon av våra receptioner. Kostnaden är 125 kronor/timme och betalas i samband med anmälan. Du behöver inte vara medlem i Friskis&Svettis för att delta.

Praktiskt

Datum: 17 mars
Tid: 07.00 - 19.00.
Insläpp från: 06.30.
Plats: Öster
Anmälan: Lag anmäler sig på Spin of Hopes hemsida. Drop-in anmäler sig via någon av våra receptioner. Betalning sker i samband med anmälan.

Tips
Om du ska köra flera timmar i sträck, tänk på att:
  • Äta ordentligt kvällen innan.
  • Äta en rejäl frukost och drick ordentligt innan spinningen börjar.
  • Ta med en/flera vattenflaska/-or.
  • Ta med eventuellt ombyte för att byta med under dagen.
  • Ta med handduk/handdukar.
plusmedlem-190

Tjena, går du
hit ofta eller?

Bli Plusmedlem! Hjälp oss att städa gymmet två timmar i veckan. Som tack får du fri tillgång till hela vårt träningsutbud.

Läs mer »
PT-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »
spinofhope_18-190

Anmäl dig till årets Spin of Hope

Den 17 mars är det dags för spinningmaraton! Vi trampar i 12 timmar till förmån för Barncancer-fonden. Anmäl dig redan idag.

Läs mer »