Provträna en vecka gratis

10 oktober 2016

Är du ny på Friskis&Svettis Örebro?*
Då bjuder vi dig på en gratis provträningsvecka.

Välkommen att hämta ditt träningskort i någon av våra receptioner. Detta ger dig fri tillgång till hela vårt utbud, inklusive bokningsrätt, under sju dagar. Vill du provträna och fyller 16 år i år eller är yngre än så, läs nedan vad som gäller för dig.


Från det år du fyller 13 år (Född 2003-2005)


Du som fyller 13 i år kan börja träna på gymmet efter att ha deltagit på ett gruppintroduktionstillfälle. Det kallas för "Ung i gymmet" och leds av en av våra personliga tränare. Läs mer om åldersgränser på gymmet här »

 

Från det år du fyller 16 år (2001-2002)

Du som fyller 16 i år behöver ha med ett Minderårigintyg (se nedan) vid tecknande av kort som din förälder/målsman undertecknat. Vi rekommenderar att du inleder träningen med en gyminstruktion. Dessa är kostnadsfria och kan bokas via receptionen, hemsidan eller appen. Ladda ner minderårigintyget här »

Gruppträning

På gruppträningspass finns ingen nedre åldersgräns.Våra rekommendationer är följande: På gruppträningspass rekommenderar vi att barn fyllt 13 år. På spinning och Indoor Walking bör du vara minst 150 cm lång. Barn yngre än 13 år bör träna i vuxens sällskap. Det viktiga är att man har behållning av och kan delta i träningen. Finns det tveksamheter rådfråga gärna en ledare i den träningsform som är aktuell.



Trevlig träning!

*Gäller dig som inte varit medlem/haft ett träningskort hos oss efter den 1 januari 2016.


plusmedlem-190

Tjena, går du
hit ofta eller?

Bli Plusmedlem! Hjälp oss att städa gymmet två timmar i veckan. Som tack får du fri tillgång till hela vårt träningsutbud.

Läs mer »
PT-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »
spinofhope_18-190

Anmäl dig till årets Spin of Hope

Den 17 mars är det dags för spinningmaraton! Vi trampar i 12 timmar till förmån för Barncancer-fonden. Anmäl dig redan idag.

Läs mer »