Prova Seniorklubben

30 augusti 2017
seniorklubben
Är soft-passen lite för tuffa? Längtar du efter att träna med andra äldre seniorer? Är gemenskapen lika viktig som träningen? Då är Seniorklubben något för dig! Här är träningen mjukare än soft och helt anpassad för dig som är äldre senior. Aktiviteterna är allsidiga och går lätt att anpassa efter din förmåga. Vecka 38 kör vi igång med drop-in på Kvarnen. Välkommen!

I Seniorklubben är alla välkomna, oavsett träningsbakgrund. Här kan du hitta likasinnade och njuta av den mysiga klubbkänslan. Träningen kommer på köpet. Helt plötsligt kommer du känna att det är lite mindre flåsigt att ta morgonpromenaden, lite enklare att knyta skorna och lättare att lyfta matkassen.


 I Seniorklubben kan du välja mellan två olika pass:

Cirkel
I denna träningsform tränar vi i en cirkel på 10 olika stationer. Övningarna är allsidiga och funktionella. Under passet ligger fokus på muskler och styrka, men också balans och lite glad svett såklart!

Jympa
Glad och allsidig träning där övningarna görs till musik och var och en tränar vid en stol, både stående och sittande. Under ett avsnitt använder vi redskap för extra styrketräning. Passet tränar din smidighet, balans och styrka.


Pris och schema
Du är varmt välkommen att delta i Seniorklubbens pass varje vecka på tisdagar och fredagar med start vecka 38. Det är drop-in till passen och du behöver inte boka i förväg eller binda upp dig på något. Kom när det passar dig och dina behov.


Cirkel - Tisdagar klockan 10.00, Kvarnen
Jympa - Fredagar klockan 10.00, Kvarnen


Är du redan medlem i Friskis och har ett aktivt träningskort gäller det som vanligt. Annars kan du köpa vårt kort Träna Alltid till pensionärspris eller ett klippkort på 10 gånger för 300 kronor plus medlemsskap 100 kronor. Du köper ditt kort eller anmäler autogiro receptionen. Lär mer om kort och priser här » 

Och vill du kan du alltid prova att träna en vecka gratis om du är ny på Friskis&Svettis.

soft-puff

Variera din träning med Soft

Vecka 43 uppmärksammar vi våra soft-pass, informerar om fördelarna med Soft och varför du borde testa redan idag. Håll utkik!

2014_036

Vi söker en receptionist

Vi söker en ny stjärna till vårt gäng. Känner du att du skulle passa som vår nya receptionist? Välkommen med din ansökan senast 27/10.

Läs mer »
PT2-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »