Nu är höstterminen här

04 september 2017
Friskis_Facebook_1200x628_ALT_2

Nu är hösten äntligen här hos oss på Friskis. En ny termin har tagit fart och det ser vi fram emot. Hoppas att du också gör det! Det är en tid på året som lämpar sig väl för nya rutiner eller att bara komma igång med lite struktur efter sommarens lata dagar. Vad väljer du?


Höstens schema bjuder på det mesta - allt från Yoga Energy och Core till Cirkelgym Go och Iw Intervall. Och för att inte glömma vår älskade jympa! För dig som är lite äldre men fortfarande vill hålla igång har vi Seniorklubben, en nyhet vi är stolta över att erbjuda. Här finns helt enkelt något för alla. Och är du ny* på Friskis får du dessutom provträna en vecka gratis där du får fri tillgång till hela utbudet. 

I oktober bjuds det på en dag fylld med inspiration på Träningens Dag där du gärna får bjuda med dig vänner och bekanta som är nyfikna på att testa Friskis.

Oavsett vad och hur du väljer att träna önskar vi dig varmt välkommen till en ny härlig termin på våra tre anläggningar. Lämna vardagsstressen och kom in i träningens värld för en stund.

Hejdå träningstvek och hej träningsglädje!

 

*Gäller dig som inte varit medlem/haft ett träningskort hos oss efter den 1 januari 2016.soft-puff

Variera din träning med Soft

Vecka 43 uppmärksammar vi våra soft-pass, informerar om fördelarna med Soft och varför du borde testa redan idag. Håll utkik!

2014_036

Vi söker en receptionist

Vi söker en ny stjärna till vårt gäng. Känner du att du skulle passa som vår nya receptionist? Välkommen med din ansökan senast 27/10.

Läs mer »
PT2-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »