Föreläsning med Mikael Hollsten

09 mars 2018

mikael-hollsten-470

Mikael Hollsten är idag känd som Gladiatorn "Prime" från Gladiatorerna på TV4 men är än mer känd som en av tränarna i Biggest Loser. Vi känner honom även från den populära bloggen Aldrig Vila. Lördag den 7 april kommer han till Friskis&Svettis Öster och håller en föreläsning för Friskismedlemmar.

Mikael pratar om motivation och disciplin kopplat till träning. Hur man börjar, fortsätter och följer sitt hjärta. Om att livet aldrig är satt i sten och att förändring alltid är möjligt. Mikael gillar att skämta om sig själv och de industrier han rör sig i och han bjuder på många historier bakom kulisserna på Gladiatorerna och Biggest Loser.  Föreläsningen består av många anekdoter men också frågeställningar och en del obekväma sanningar.

Tid kommer att finnas i slutet av föreläsningen för att ställa frågor.

Datum: Lördag den 7 april
Tid: kl. 11.30
Plats: Friskis&Svettis Öster, Stora salen
Pris, medlem: 50 kr
Pris, ej medlem: 150 kr inkl. medlemskap
Anmälan: I någon av våra receptioner. Betalning sker i samband med anmälan.

mikael-hollsten-190

Medlemsföreläsning
med Mikael Hollsten

Lördag den 7 april kommer gladiatorn och Biggest Loser-tränaren Mikael Hollsten till Öster och håller en medlemsföreläsning.

Läs mer »
ARSMOTE-2018-190x165

Här är det du
som bestämmer

Som medlem har du makt och kan påverka. Gör din röst hörd och kom på föreningens årsmöte den 21 mars kl. 18.30 på Öster.

Läs mer »
plusmedlem-190

Tjena, går du
hit ofta eller?

Bli Plusmedlem! Hjälp oss att städa gymmet två timmar i veckan. Som tack får du fri tillgång till hela vårt träningsutbud.

Läs mer »