Medlemsrabatt på Bergslagsloppet

16 augusti 2017

Bergslagsloppet är ett mountainbikelopp den 10 september i fantastisk Bergslagsterräng. Loppet arrangeras av Almby IK med start och målgång i Ånnaboda. Som Friskismedlem får du 15 % på startavgiften.

Loppet bjuder på en bra mix av fin stigåkning och snabba grusvägspartier vilket gör att alla, elit som motionär, barn som vuxen, får en cykelupplevelse utöver det vanliga.

Välj mellan distanserna 22, 46 eller 67 km. Bergslagsloppet 22 km är lättcyklat medan Bergslagsloppet 46 och 67 km är mer utmanande med större andel stigcykling och fler höjdmeter. Sen finns också Lilla Bergslagsloppet för barn upp till 10 år. Lilla Bergslagsloppet är gratis och alla får medalj.

Som medlem i Friskis&Svettis Örebro får du 15 % rabatt på ordinarie startavgift. Anmäl dig senast 4 september på bergslagsloppet.se och använd rabattkod fs2017.  När du sen hämtar ut ditt startkuvert i samband med loppet visar du bara upp ditt Friskismedlemskort.

Nyheter-190

I januari landar 3 nya pass i utbudet

Dans flow, Step explode och dans crescendo. Alla är helt nya pass som vi introducerar i utbudet i januari. Nedräkningen har börjat!

Läs mer »
vårschema-190

Spana in hur schemat ser ut i vår

I vår är utbudet stort och du kan välja och vraka på över 170 pass i veckan. Vi bjuder även på några härliga dansnyheter. 

Läs mer »
gym-190

Arbeta med gym- och lokalservice

Nu har du chansen att jobba tillsammans med ett härligt gäng! Välkommen att söka tjänsten Gym- och lokalservice på 100 %

Läs mer »