Lyssna på Friskispodden

20 juli 2017
friskispodden-470
Friskis&Svettis har en alldeles egen podd! Perfekt att lyssna på såhär i semestertider, under promenaden eller i solstolen. Eller varför inte byta ut radion på jobbet för en stund? Om du gillar samtal om allt i träningens anda är detta något för dig. Just nu ligger det ute 10 härliga avsnitt på iTunes.


Friskispodden berör träning från flera olika perspektiv, varje avsnitt har sin röst och vinkel. Från nördiga experter till helt vanliga medlemmar. Här bjuds det på allt ifrån inspiration, tips och fördjupning, till allmänt sköna samtal om allt i träningens värld.

Nya avsnitt släpps ungefär varannan vecka. Programledare för Friskispodden är Ellen Wennerström. Ellen är anställd på Friskis&Svettis Stockholm, leder Dans, Jympa och Skivstång samt är utbildare för Friskis&Svettis Riks. I varje avsnitt träffar Ellen en eller ett par nya spännande personer att prata träning med.

Lyssna på Friskispodden»

SG-Running-190 

Small Group
Löpning

En kurs för dig som är igång med regelbunden löpning och som vill bli starkare, snabbare och mer effektiv. Start 31 augusti.

Läs mer »
borja-trana-190

Anmäl dig till Börja-träna-kursen

Den 11 september startar Börja-träna-kursen. Kom igång och testa något nytt! Du anmäler dig till kursen i någon av våra receptioner.

Läs mer »
pride-190

Fira kärleken
med oss

Precis som förra året firar Friskis kärleken i årets Pride-parad. Kom och sväng loss med oss i regnbågens alla färger 26 augusti.

Läs mer »