Lyssna på Friskispodden

20 juli 2017
friskispodden-470
Friskis&Svettis har en alldeles egen podd! Perfekt att lyssna på såhär i semestertider, under promenaden eller i solstolen. Eller varför inte byta ut radion på jobbet för en stund? Om du gillar samtal om allt i träningens anda är detta något för dig. Just nu ligger det ute 10 härliga avsnitt på iTunes.


Friskispodden berör träning från flera olika perspektiv, varje avsnitt har sin röst och vinkel. Från nördiga experter till helt vanliga medlemmar. Här bjuds det på allt ifrån inspiration, tips och fördjupning, till allmänt sköna samtal om allt i träningens värld.

Nya avsnitt släpps ungefär varannan vecka. Programledare för Friskispodden är Ellen Wennerström. Ellen är anställd på Friskis&Svettis Stockholm, leder Dans, Jympa och Skivstång samt är utbildare för Friskis&Svettis Riks. I varje avsnitt träffar Ellen en eller ett par nya spännande personer att prata träning med.

Lyssna på Friskispodden»

soft-puff

Variera din träning med Soft

Vecka 43 uppmärksammar vi våra soft-pass, informerar om fördelarna med Soft och varför du borde testa redan idag. Håll utkik!

2014_036

Vi söker en receptionist

Vi söker en ny stjärna till vårt gäng. Känner du att du skulle passa som vår nya receptionist? Välkommen med din ansökan senast 27/10.

Läs mer »
PT2-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »