Lyssna på Friskispodden

20 juli 2017
friskispodden-470
Friskis&Svettis har en alldeles egen podd! Perfekt att lyssna på såhär i semestertider, under promenaden eller i solstolen. Eller varför inte byta ut radion på jobbet för en stund? Om du gillar samtal om allt i träningens anda är detta något för dig. Just nu ligger det ute 10 härliga avsnitt på iTunes.


Friskispodden berör träning från flera olika perspektiv, varje avsnitt har sin röst och vinkel. Från nördiga experter till helt vanliga medlemmar. Här bjuds det på allt ifrån inspiration, tips och fördjupning, till allmänt sköna samtal om allt i träningens värld.

Nya avsnitt släpps ungefär varannan vecka. Programledare för Friskispodden är Ellen Wennerström. Ellen är anställd på Friskis&Svettis Stockholm, leder Dans, Jympa och Skivstång samt är utbildare för Friskis&Svettis Riks. I varje avsnitt träffar Ellen en eller ett par nya spännande personer att prata träning med.

Lyssna på Friskispodden»

plusmedlem-190

Tjena, går du
hit ofta eller?

Bli Plusmedlem! Hjälp oss att städa gymmet två timmar i veckan. Som tack får du fri tillgång till hela vårt träningsutbud.

Läs mer »
PT-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »
spinofhope_18-190

Anmäl dig till årets Spin of Hope

Den 17 mars är det dags för spinningmaraton! Vi trampar i 12 timmar till förmån för Barncancer-fonden. Anmäl dig redan idag.

Läs mer »