Lyssna på Friskispodden

20 juli 2017
friskispodden-470
Friskis&Svettis har en alldeles egen podd! Perfekt att lyssna på såhär i semestertider, under promenaden eller i solstolen. Eller varför inte byta ut radion på jobbet för en stund? Om du gillar samtal om allt i träningens anda är detta något för dig. Just nu ligger det ute 10 härliga avsnitt på iTunes.


Friskispodden berör träning från flera olika perspektiv, varje avsnitt har sin röst och vinkel. Från nördiga experter till helt vanliga medlemmar. Här bjuds det på allt ifrån inspiration, tips och fördjupning, till allmänt sköna samtal om allt i träningens värld.

Nya avsnitt släpps ungefär varannan vecka. Programledare för Friskispodden är Ellen Wennerström. Ellen är anställd på Friskis&Svettis Stockholm, leder Dans, Jympa och Skivstång samt är utbildare för Friskis&Svettis Riks. I varje avsnitt träffar Ellen en eller ett par nya spännande personer att prata träning med.

Lyssna på Friskispodden»

Nyheter-190

I januari landar 3 nya pass i utbudet

Dans flow, Step explode och dans crescendo. Alla är helt nya pass som vi introducerar i utbudet i januari. Nedräkningen har börjat!

Läs mer »
vårschema-190

Spana in hur schemat ser ut i vår

I vår är utbudet stort och du kan välja och vraka på över 170 pass i veckan. Vi bjuder även på några härliga dansnyheter. 

Läs mer »
gym-190

Arbeta med gym- och lokalservice

Nu har du chansen att jobba tillsammans med ett härligt gäng! Välkommen att söka tjänsten Gym- och lokalservice på 100 %

Läs mer »