Länge leve kärleken

13 juli 2017
prideparad-480
Kärleken är fri för alla och det är såklart värt att fira. Därför deltar vi även detta år i Pride-paraden som äger rum lördag den 26 augusti. Självklart kör vi en framgångsrik repris på förra året med lite dans under paradens gång. Så kom och sväng loss med oss!


Vi laddar upp för en magisk dag som vi hoppas att du vill fira tillsammans med oss. Friskis&Svettis Örebro är på plats i Drottningparken (mitt emot Virginska gymnasiet) klockan 17.00 lördag den 26 augusti. Där samlas vi och taggar till för en sprudlande parad i regnbågens alla färger. Vi hoppas såklart kunna bidra med en stor färgklick i paraden så samla dina vänner och familj och gör oss sällskap. Vår ledare Micke kommer att höja stämningen genom att leda oss igenom några danssteg som vi kryddar paraden med. Vid samlingen har vi chans att tillsammans gå igenom koreografi och öva en runda. Vi ser fram emot att se dig där!
SG-Running-190 

Small Group
Löpning

En kurs för dig som är igång med regelbunden löpning och som vill bli starkare, snabbare och mer effektiv. Start 31 augusti.

Läs mer »
borja-trana-190

Anmäl dig till Börja-träna-kursen

Den 11 september startar Börja-träna-kursen. Kom igång och testa något nytt! Du anmäler dig till kursen i någon av våra receptioner.

Läs mer »
pride-190

Fira kärleken
med oss

Precis som förra året firar Friskis kärleken i årets Pride-parad. Kom och sväng loss med oss i regnbågens alla färger 26 augusti.

Läs mer »