Kom igång med Börja-träna-kursen

14 juli 2017
borjatrana-470
Börja träna-kursen är för dig som vill komma igång med regelbunden träning. Du får gärna vara ovan och otränad. Kanske har du inte tränat på ett tag, eller kanske aldrig tränat. Det spelar ingen roll. På den här kursen är du välkommen precis som du är. Du deltar utifrån dina egna förutsättningar och behov. Kursen kommer ge dig inspiration, kunskap, kontinuitet och gemenskap.


Kursinfo
Start:
måndag den 11 september
Pris: 1500 kr + medlemsskap
Anmälan: Öppnar 11 augusti i någon av våra receptioner.
Under kursperioden har du tillgång till all vår träning.
Schema: Klicka här för att se kursschemat

Tio roliga veckor
Börja träna-kursen innebär gemensam träning i 10 veckor. Din högsta prioritet bör vara att genomföra kursen i sin helhet med alla ingående delar och köra alla träningspass, så långt det är möjligt.


Vår högsta prioritet är att ge dig positiva och roliga träningsupplevelser med olika innehåll och inriktning. Tillsammans i gruppen tränar vi oss igenom utvalda pass,
anpassade i nivå och innehåll för att ge dig en bra start och uppbyggnadsträning.

Vi kommer peppa, guida, inspirera och lära dig allt du behöver veta om träning. Målsättningen är att du efter kursen fortsätter med din träning.

Trettio träningskompisar
Gruppen består av ungefär 30 deltagare. Vi träffas gemensamt 1-3 gånger i veckan och tränar ihop. Varje pass pågår i ca 60 minuter. Vi kommer träna olika typer av träning och
berätta om teknik, redskap o.s.v.

Träningspassen leds av erfarna ledare och instruktörer från Friskis&Svettis. Börja träna-kursen har även någon ansvarig som finns med på alla träningspass.

Egna pass
Förutom de pass vi tränar tillsammans så kommer du också
träna på egen hand, hemma eller hos oss på Friskis&Svettis.
Vi kommer att tipsa och guida dig till vad du kan göra.

Kläder du trivs i
Du behöver en omgång träningskläder och inneskor. Se till att du trivs i dem. Det är viktigt för lusten att träna. Tänk funktion. Kläderna ska sitta skönt och fungera att svettas i. Är du osäker på kläder och skor, fråga gärna oss för tips.

Frågor? 
Kontakta Helen Söderberg på helen@orebro.friskissvettis.se eller 019-20 57 92.

SG-Running-190 

Small Group
Löpning

En kurs för dig som är igång med regelbunden löpning och som vill bli starkare, snabbare och mer effektiv. Start 31 augusti.

Läs mer »
borja-trana-190

Anmäl dig till Börja-träna-kursen

Den 11 september startar Börja-träna-kursen. Kom igång och testa något nytt! Du anmäler dig till kursen i någon av våra receptioner.

Läs mer »
pride-190

Fira kärleken
med oss

Precis som förra året firar Friskis kärleken i årets Pride-parad. Kom och sväng loss med oss i regnbågens alla färger 26 augusti.

Läs mer »