Gratis rörelseprogram som hjälper äldre att hålla igång

08 maj 2017
trana_mjukt_1000x400

Ålder spelar ingen roll; det är aldrig för sent att börja träna. Har du en mormor, pappa eller någon annan äldre i din närhet som hävdar motsatsen? Upp till motbevis. Köp hem Friskis kostnadsfria rörelseprogram Träna mjukt och ge bort till din senior. Med denna dvd får mottagaren ett skönt och skonsamt sätt att hitta rörelse.Rörelse för äldre är avgörande

Att röra på sig är ett grundläggande behov hos oss människor, oavsett ålder. När vi håller igång underhåller vi våra fysiska förmågor. Som äldre är det främst rörlighet, hållning, styrka och balans vi behöver träna. Men att komma iväg till gymmet eller gruppträning kan vara svårt. Därför har vi gjort vårt rörelseprogram Träna mjukt, anpassat för dig som är äldre, som en dvd att köra hemma.

Träna mjukt tar extra hänsyn till rygg, leder och muskler. I de flesta övningar används en stol. Ibland för att sitta på, men oftast som ett stöd som ger dig bättre träningskvalitet. Med stolen blir träningen effektiv men ändå mjuk. Träna mjukt innehåller även ett golvprogram som utmanar du musklerna på ett annat sätt. Utöver de två träningspassen innehåller Träna mjukt också träningstips och instruktioner till rörelserna.

Genom Träna mjukt kommer din vardag att bli lite enklare och din kropp lite gladare. Och att röra sig är kul, kanske det viktigaste av allt! Träna mjukt passar inte bara dig som är äldre utan också dig som vill ha extra mjuk, skonsam och anpassad träning.


Beställ gratis, ge bort, förändra
Du får beställa hem hur många Träna mjukt du vill, varför inte dela ut ett gäng till nära och kära? Vårt enda motkrav är att den kommer till användning. Vi vill inte se några dvd:er stå och samla damm. Vi vill se människor i rörelse.

Träna mjukt är gratis (förutom fraktkostnad) så länge lagret räcker. Det finns inget att vänta på. 
Beställ Träna mjukt här och nu via vår webbutik ››

Vill du inte köpa men ändå hjälpa äldre komma igång? Berätta på Facebook att vi delar ut ett gratis träningsprogram för äldre, sprid ordet!
myb-190

Gratis kompis-
träning i sommar

Bjud en vän på träning! Vecka 27-32 (3 juli-13 augusti) tränar din kompis gratis med dig som är medlem.

Läs mer »
sommartraning-190 

Gratis uteträning
hela sommaren

Passa på att träna ute i sommar! Vi bjuder på träning i parken, löpning och cross. Alla utepass är gratis så bjud gärna med en kompis.

Läs mer »
trana-mjukt-190NY

Gratis rörelse-
program för äldre

Du som senior kan träna gratis genom Friskis träningsprogram Träna mjukt. Passar även dig som vill träna extra skonsamt.

Läs mer »