Gratis rörelseprogram som hjälper äldre att hålla igång

08 maj 2017
trana_mjukt_1000x400

Ålder spelar ingen roll; det är aldrig för sent att börja träna. Har du en mormor, pappa eller någon annan äldre i din närhet som hävdar motsatsen? Upp till motbevis. Beställ hem Friskis kostnadsfria rörelseprogram Träna mjukt och ge bort till din senior. Med denna dvd får mottagaren ett skönt och skonsamt sätt att hitta rörelse.Rörelse för äldre är avgörande

Att röra på sig är ett grundläggande behov hos oss människor, oavsett ålder. När vi håller igång underhåller vi våra fysiska förmågor. Som äldre är det främst rörlighet, hållning, styrka och balans vi behöver träna. Men att komma iväg till gymmet eller gruppträning kan vara svårt. Därför har vi gjort vårt rörelseprogram Träna mjukt, anpassat för dig som är äldre, som en dvd att köra hemma.

Träna mjukt tar extra hänsyn till rygg, leder och muskler. I de flesta övningar används en stol. Ibland för att sitta på, men oftast som ett stöd som ger dig bättre träningskvalitet. Med stolen blir träningen effektiv men ändå mjuk. Träna mjukt innehåller även ett golvprogram som utmanar du musklerna på ett annat sätt. Utöver de två träningspassen innehåller Träna mjukt också träningstips och instruktioner till rörelserna.

Genom Träna mjukt kommer din vardag att bli lite enklare och din kropp lite gladare. Och att röra sig är kul, kanske det viktigaste av allt! Träna mjukt passar inte bara dig som är äldre utan också dig som vill ha extra mjuk, skonsam och anpassad träning.


Beställ gratis, ge bort, förändra
Du får beställa hem hur många Träna mjukt du vill, varför inte dela ut ett gäng till nära och kära? Vårt enda motkrav är att den kommer till användning. Vi vill inte se några dvd:er stå och samla damm. Vi vill se människor i rörelse.

Träna mjukt är gratis (du betalar endast fraktkostnad) så länge lagret räcker. Det finns inget att vänta på. 
Beställ Träna mjukt här och nu via vår webbutik ››

Vill du inte beställa men ändå hjälpa äldre komma igång? Berätta på Facebook att vi delar ut ett gratis träningsprogram för äldre, sprid ordet!
SG-Running-190 

Small Group
Löpning

En kurs för dig som är igång med regelbunden löpning och som vill bli starkare, snabbare och mer effektiv. Start 31 augusti.

Läs mer »
borja-trana-190

Anmäl dig till Börja-träna-kursen

Den 11 september startar Börja-träna-kursen. Kom igång och testa något nytt! Du anmäler dig till kursen i någon av våra receptioner.

Läs mer »
pride-190

Fira kärleken
med oss

Precis som förra året firar Friskis kärleken i årets Pride-parad. Kom och sväng loss med oss i regnbågens alla färger 26 augusti.

Läs mer »