Introduktion för dig som är ung i gymmet

15 januari 2018
ung_i_gymmet-470

Vi har en nyhet för i år. Ung i gymmet är en gruppintroduktion för dig som vill börja träna i vårt gym. Den gäller från det år du fyller 13 år till det år du fyller
15 år. Den är obligatorisk och kommer att ge dig en bra start på gymmet och din framtida träning.


Tanken med Ung i gymmet är att du ska känna dig trygg inför att börja träna i gymmet och använda dig av redskapen som finns där. Det är även viktigt för oss att du får en bra start och känner till grundläggande träningskunskaper för att undvika skador, samt följa våra trivselregler.

Innan du kan teckna ett träningskort hos oss bokar du in dig på en gruppintroduktion. Det gör du i en reception. På introduktionen går vi igenom grundläggande kunskaper inom träning på gym. Efter detta tar vi en runda på gymmet där du får se lokalerna och även testa några olika övningar.

Efter att du deltagit i gruppintroduktionen får du ett mail med ett digitalt test där du får använda dina nya träningskunskaper. Efter ett utfört och godkänt test är du välkommen att teckna ditt träningskort. Vid detta tillfälle tar du även med dig ditt minderårigintyg underskrivet av målsman.

Vi hoppas att detta ska ge dig en trygg och framför allt rolig start på din framtida träning hos oss, välkommen!

Läs mer om åldersgränser och Ung i gymmet »
tranare-190  

Vi söker tränare
till gymmet

Vi växer och vill bli fler! Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för träning och människor och vill engagera dig som tränare.

Läs mer »
ute190   

Nu startar
uteträningen

Ut och njut! Vecka 16 drar uteträningen igång med fem pass i veckan. All vår uteträning är gratis så bjud gärna med en vän.

Läs mer »
Fasad-190

Vi öppnar en
fjärde anläggning

Nu är det klart! I höst slår vi upp portarna till vår fjärde anläggning i Örebro. Den nya lokalen ligger på Adolfsbergsvägen.

Läs mer »