Introduktion för dig som är ung i gymmet

15 januari 2018
ung_i_gymmet-470

Vi har en nyhet för i år. Ung i gymmet är en gruppintroduktion för dig som vill börja träna i vårt gym. Den gäller från det år du fyller 13 år till det år du fyller
15 år. Den är obligatorisk och kommer att ge dig en bra start på gymmet och din framtida träning.


Tanken med Ung i gymmet är att du ska känna dig trygg inför att börja träna i gymmet och använda dig av redskapen som finns där. Det är även viktigt för oss att du får en bra start och känner till grundläggande träningskunskaper för att undvika skador, samt följa våra trivselregler.

Innan du kan teckna ett träningskort hos oss bokar du in dig på en gruppintroduktion. Det gör du i en reception. På introduktionen går vi igenom grundläggande kunskaper inom träning på gym. Efter detta tar vi en runda på gymmet där du får se lokalerna och även testa några olika övningar.

Efter att du deltagit i gruppintroduktionen får du ett mail med ett digitalt test där du får använda dina nya träningskunskaper. Efter ett utfört och godkänt test är du välkommen att teckna ditt träningskort. Vid detta tillfälle tar du även med dig ditt minderårigintyg underskrivet av målsman.

Vi hoppas att detta ska ge dig en trygg och framför allt rolig start på din framtida träning hos oss, välkommen!

Läs mer om åldersgränser och Ung i gymmet »
plusmedlem-190

Tjena, går du
hit ofta eller?

Bli Plusmedlem! Hjälp oss att städa gymmet två timmar i veckan. Som tack får du fri tillgång till hela vårt träningsutbud.

Läs mer »
PT-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »
spinofhope_18-190

Anmäl dig till årets Spin of Hope

Den 17 mars är det dags för spinningmaraton! Vi trampar i 12 timmar till förmån för Barncancer-fonden. Anmäl dig redan idag.

Läs mer »