Vi öppnar en fjärde lokal

06 april 2018
Fasad-470


Nu är det klart! I oktober 2018 slår vi upp portarna till en fjärde träningsanläggning i Örebro. Den nya lokalen ligger vid tidigare Örebromässan på Adolfsbergsvägen.

– Vi ser ett högt tryck på att öppna ytterligare en anläggning nu när vi har passerat 20000 medlemmar. Och så länge det finns människor som vill träna så vill vi erbjuda det. Det är vårt främsta uppdrag, säger Helena Tranquist, verksamhetschef.

Efter att ha letat i över ett år har man nu äntligen hittat en lokal som matchar föreningens behov.

– Vi hoppas att den kan avlasta vår anläggning  Söder, som är väldigt välbesökt. Dessutom kan den serva närboende i Adolfsberg, Marieberg och södra delarna av city. Den är lätt att ta sig till och det kommer finnas gott om parkeringsmöjligheter, säger Helena.

Den 2900 kvm stora anläggningen är i ett plan och kommer erbjuda ett brett utbud av gym-  och gruppträning.

– Gymmet kommer bli vårt största. Ett komplett gym med spännande utrustning och inspirerande planlösning.

Även de flesta av Friskis gruppträningspass kommer erbjudas. Det byggs två salar, varav den ena är särskild anpassad för lugnare träning, så som yoga. Därtill tillkommer ytor för Cirkelgym, IW och spin.

– Det ska bli så kul att få skapa en ny, fräsch träningsanläggning som kan möta både nya och befintliga medlemmars förväntningar.

Avtal är skrivet med Castellum Fastigheter och bygget startar omgående. Planen är att kunna öppna i oktober 2018.

Håll utkik, mer information kommer!
tranare-190  

Vi söker tränare
till gymmet

Vi växer och vill bli fler! Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för träning och människor och vill engagera dig som tränare.

Läs mer »
ute190   

Nu startar
uteträningen

Ut och njut! Vecka 16 drar uteträningen igång med fem pass i veckan. All vår uteträning är gratis så bjud gärna med en vän.

Läs mer »
Fasad-190

Vi öppnar en
fjärde anläggning

Nu är det klart! I höst slår vi upp portarna till vår fjärde anläggning i Örebro. Den nya lokalen ligger på Adolfsbergsvägen.

Läs mer »