Du är Friskis&Svettis

08 januari 2018

FS-kampanj2018_Landningssida_470x237px_8

Du är i startgroparna. Du dansar fram. Du stretar på. Du växlar upp. Du taggar ner. Du andas ut. Du är i ditt livs form. Du är vilse. Du håller knappt ihop. Du hittar äntligen rätt.

Du är i rörelse. Mest hela tiden faktiskt. Nu pågår resan som bara du får vara med om. Ditt liv.

Vi på Friskis tror på rörelse genom hela livet. Om det ska funka måste träningen vara sammanvävd med dig; med hur du mår, vem du är och vart du är på väg.

rför är det viktigt för oss att ha träning som funkar i livets olika lägen. Och därför är du välkommen precis som du är: I ditt esse eller i förvirring; på jakt, på vift eller på lekhumör.

Friskis best
år av 548 637 individer. Alla med sin egen unika personlighet och drivkraft. Tillsammans är vi Friskis&Svettis.

Du är Friskis&Svettis. Det kan låta invecklat, men är egentligen enkelt: När du är i rörelse inspirerar du också andra. Det gör att vi växer och utvecklas; tillsammans och var och en för sig.

Men vårt mål är större än oss. Det handlar egentligen inte om att du måste träna på våra träningsställen. Det viktiga är att du hittar din lust till rörelse. Och vill du, hjälper vi dig mer än gärna. Tillsammans för hela Örebro i rörelse.

Skapa din personliga friskisbild!

Nu kan du skapa din alldeles egna personliga friskisbild! Besök vår bildgenerator på www.jagarfriskis.se. Välj en egen bild och en egen jag är-text. Dela med dina vänner! Tillsammans lyfter vi fram alla härliga individer som utgör vår stora friskisfamilj! #jagarfriskis

FS-kampanj2018_Landningssida_470x237px_5

Jag vill bli medlem nu » 
Spana in våra träningsnyheter »

sommar-190  

Sommarträning på
Grenadjärvallen

I sommar hittar ni Friskis&Svettis traditionsenliga sommarträning på Grenadjärvallen. Premiär onsdag den 13 juni kl. 17.30.

Läs mer »
grupp-190  

Vi söker
gruppträningsledare

Vi växer och vill bli fler! Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för träning och människor och vill engagera dig som ledare.

Läs mer »
ute190   

Nu startar
uteträningen

Ut och njut! Vecka 16 drar uteträningen igång med fem pass i veckan. All vår uteträning är gratis så bjud gärna med en vän.

Läs mer »