Du är Friskis&Svettis

08 januari 2018

FS-kampanj2018_Landningssida_470x237px_8

Du är i startgroparna. Du dansar fram. Du stretar på. Du växlar upp. Du taggar ner. Du andas ut. Du är i ditt livs form. Du är vilse. Du håller knappt ihop. Du hittar äntligen rätt.

Du är i rörelse. Mest hela tiden faktiskt. Nu pågår resan som bara du får vara med om. Ditt liv.

Vi på Friskis tror på rörelse genom hela livet. Om det ska funka måste träningen vara sammanvävd med dig; med hur du mår, vem du är och vart du är på väg.

rför är det viktigt för oss att ha träning som funkar i livets olika lägen. Och därför är du välkommen precis som du är: I ditt esse eller i förvirring; på jakt, på vift eller på lekhumör.

Friskis best
år av 548 637 individer. Alla med sin egen unika personlighet och drivkraft. Tillsammans är vi Friskis&Svettis.

Du är Friskis&Svettis. Det kan låta invecklat, men är egentligen enkelt: När du är i rörelse inspirerar du också andra. Det gör att vi växer och utvecklas; tillsammans och var och en för sig.

Men vårt mål är större än oss. Det handlar egentligen inte om att du måste träna på våra träningsställen. Det viktiga är att du hittar din lust till rörelse. Och vill du, hjälper vi dig mer än gärna. Tillsammans för hela Örebro i rörelse.

Skapa din personliga friskisbild!

Nu kan du skapa din alldeles egna personliga friskisbild! Besök vår bildgenerator på www.jagarfriskis.se. Välj en egen bild och en egen jag är-text. Dela med dina vänner! Tillsammans lyfter vi fram alla härliga individer som utgör vår stora friskisfamilj! #jagarfriskis

FS-kampanj2018_Landningssida_470x237px_5

Jag vill bli medlem nu » 
Spana in våra träningsnyheter »

mikael-hollsten-190

Medlemsföreläsning
med Mikael Hollsten

Lördag den 7 april kommer gladiatorn och Biggest Loser-tränaren Mikael Hollsten till Öster och håller en medlemsföreläsning.

Läs mer »
ARSMOTE-2018-190x165

Här är det du
som bestämmer

Som medlem har du makt och kan påverka. Gör din röst hörd och kom på föreningens årsmöte den 21 mars kl. 18.30 på Öster.

Läs mer »
plusmedlem-190

Tjena, går du
hit ofta eller?

Bli Plusmedlem! Hjälp oss att städa gymmet två timmar i veckan. Som tack får du fri tillgång till hela vårt träningsutbud.

Läs mer »