25% på långfärdsskridskor i Rynningeviken

29 januari 2018

rynningeviken-470
Passa på att testa långfärdsskridskor vid Rävgången, Rynningeviken. Nu får du som medlem hyra utrustning med 25% rabatt på ordinarie pris. För dig som är ny eller ovan på långfärdsskridskor kommer även introduktionsturer att erbjudas i samarbete med Rynningeviken.

Hyra utrustning
Som medlem betalar du 60 kr/tim istället för ordinarie pris på 80 kr/tim. I priset ingår självklart skridskor. Du får även med pjäxor, hjälm och isdubbar i en snygg Friskis ryggsäck! Betalning sker via Swish eller kontanter. Kom ihåg att ta med ditt träningskort som du visar upp vid betalning.

Introduktionsturer
Är du lite ringrostig eller helt ny på långfärdsskridskor? Då skulle en introduktionstur vara något för dig. De är helt gratis och gäller för dig som är friskismedlem. Turerna leds av isguider från Rynningeviken. Här får du lära dig grunderna i långfärdsskridskor och säkerhet ute på isen. Turerna erbjuds från och med den 4 februari och bokas som ett pass via bokningssidan här på hemsidan. Du kan alltså börja anmäla dig tre dagar innan introduktionsturen startar. Du behöver inte hämta ut en biljett till passet, utan blir avprickad direkt på plats vid Rynningeviken.

Erbjudandet gäller tills vidare så länge det finns is att åka på. Skulle vi mot förmodan behöva ställa in ett pass skickas ett sms med information till alla som anmält sig.

För uppdateringar om väder, isunderlag och övrig info besök:
Rynningevikens Facebook »
Gå till bokningssidan »


plusmedlem-190

Tjena, går du
hit ofta eller?

Bli Plusmedlem! Hjälp oss att städa gymmet två timmar i veckan. Som tack får du fri tillgång till hela vårt träningsutbud.

Läs mer »
PT-190

Boka en gratis 
PT-konsultation

Nyfiken på vad en personlig tränare kan göra för dig? Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.

Läs mer »
spinofhope_18-190

Anmäl dig till årets Spin of Hope

Den 17 mars är det dags för spinningmaraton! Vi trampar i 12 timmar till förmån för Barncancer-fonden. Anmäl dig redan idag.

Läs mer »